Voorbeschouwing eerste halve finale Songfestival gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Voorbeschouwing eerste halve finale Songfestival gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Voorbeschouwing eerste halve finale Songfestival gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op de Songfestivalavonden, deze dinsdag en donderdag met de halve finales en zaterdag met de finale, presenteert Rik van de Westelaken vanaf 20:35 uur op NPO 1 een voorbeschouwingsprogramma. VoorbereidingIn de voorbeschouwing bereiden Rik van de Westelaken en zijn gasten de kijker voor op wat die avond te wachten staat op het enorme muziekfestival. BookmakersWelke artiesten treden op in welke show op het Eurovisie Songfestival? Welke landen doen het goed bij de bookmakers? AhoyAchter de schermen in Rotterdam Ahoy spreekt Richard Groenendijk de artiesten en de presentatoren Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit en Nikkie de Jager. Zien: Paul de Leeuw presenteert speciale uitzending rond Songfestival Bekijk deze video » Video: akoestische versie van Songfestivalnummer Birth Of A New Age Jeangu Macrooy Bekijk deze video » Bekijk dansmoves van Ahmed Aboutaleb in Eurovisie Songfestival-filmpje Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Op de Songfestivalavonden, deze dinsdag en donderdag met de halve finales en zaterdag met de finale, presenteert Rik van de Westelaken vanaf 20:35 uur op NPO 1 een voorbeschouwingsprogramma.

Voorbereiding
In de voorbeschouwing bereiden Rik van de Westelaken en zijn gasten de kijker voor op wat die avond te wachten staat op het enorme muziekfestival.

Bookmakers
Welke artiesten treden op in welke show op het Eurovisie Songfestival? Welke landen doen het goed bij de bookmakers?

Ahoy
Achter de schermen in Rotterdam Ahoy spreekt Richard Groenendijk de artiesten en de presentatoren Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit en Nikkie de Jager.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voorbeschouwing eerste halve finale Songfestival gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier