Op1 gemist? OG3NE treedt live op met 'Rise Like a Phoenix' van Conchita Wurst

Op1 gemist? OG3NE treedt live op met 'Rise Like a Phoenix' van Conchita Wurst

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

De drie zusjes van OG3NE deden in 2017 mee aan het Eurovisie Songfestival met het nummer 'Lights and Shadows'. Maandagavond waren ze echter te gast bij Op1 om een andere moderne Songfestivalklassieker te zingen: 'Rise Like a Phoenix' van Conchita Wurst. Dit lied wist in 2014 te winnen van The Common Linnets ('Calm After the Storm').

<em>Op1</em> gemist? OG3NE treedt live op met 'Rise Like a Phoenix' van <em>Conchita Wurst</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. De drie zusjes van OG3NE deden in 2017 mee aan het Eurovisie Songfestival met het nummer 'Lights and Shadows'. Maandagavond waren ze echter te gast bij Op1 om een andere moderne Songfestivalklassieker te zingen: 'Rise Like a Phoenix' van Conchita Wurst. Dit lied wist in 2014 te winnen van The Common Linnets ('Calm After the Storm'). Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? OG3NE treedt live op met 'Rise Like a Phoenix' van Conchita Wurst

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? OG3NE treedt live op met 'Rise Like a Phoenix' van Conchita Wurst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier