Koningin Máxima over toekomstige koningin Amalia: "Nog steeds mijn kleine baby"

Koningin Máxima over toekomstige koningin Amalia: "Nog steeds mijn kleine baby"

Geen onderwerp bleef onbesproken in het interview dat koningin Máxima gaf aan Matthijs van Nieuwkerk. Uiteraard komen ook haar dochters aan bod. Wat vindt Máxima van de toekomstige koningin van Nederland, Amalia? "Ze is nog steeds mijn kleine baby."

Lees verder onder de video.

<em>Koningin Máxima</em> over toekomstige koningin <em>Amalia</em>: &quot;Nog steeds mijn kleine baby&quot; Geen onderwerp bleef onbesproken in het interview dat koningin Máxima gaf aan Matthijs van Nieuwkerk. Uiteraard komen ook haar dochters aan bod. Wat vindt Máxima van de toekomstige koningin van Nederland, Amalia? "Ze is nog steeds mijn kleine baby." Lees verder onder de video. SpeedbootMáxima wil benadrukken dat Amalia het heel goed doet en heel verantwoordelijk is. "Ze beseft ergens haar toekomst, maar gaat daar heel goed mee om - ze neemt haar tijd. Maar ze is een heerlijk mens!" Enkele minuten eerder komt er ook een minder fijn punt aan de orde: de speedboot-affaire (koning Willem-Alexander kocht in de coronapandemie een boot van twee miljoen euro). Daarover is Máxima kort van stof: "Hoge bomen vangen veel wind." Bekijk het fragment uit het interview met koningin Máxima hierboven. Je kunt het interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
Koningin Máxima over toekomstige koningin Amalia: "Nog steeds mijn kleine baby"

Speedboot
Máxima wil benadrukken dat Amalia het heel goed doet en heel verantwoordelijk is. "Ze beseft ergens haar toekomst, maar gaat daar heel goed mee om - ze neemt haar tijd. Maar ze is een heerlijk mens!" Enkele minuten eerder komt er ook een minder fijn punt aan de orde: de speedboot-affaire (koning Willem-Alexander kocht in de coronapandemie een boot van twee miljoen euro). Daarover is Máxima kort van stof: "Hoge bomen vangen veel wind."

Bekijk het fragment uit het interview met koningin Máxima hierboven. Je kunt het interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koningin Máxima over toekomstige koningin Amalia: "Nog steeds mijn kleine baby" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier