LuckyTV: koning Willy niet gediend van oude man die Máxima zoent: "En nou opzouten!"

LuckyTV: koning Willy niet gediend van oude man die Máxima zoent: "En nou opzouten!"

Gisteren, op de vijftigste verjaardag van koningin Máxima, doken oude beelden van Omroep Brabant op. Een man besloot de piepjonge Máxima drie kussen op de wang te geven, maar daar bleek koning Willy niet van gediend: "En nou opzouten!"

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: koning Willy niet gediend van oude man die Máxima zoent: &quot;En nou opzouten!&quot; Gisteren, op de vijftigste verjaardag van koningin Máxima, doken oude beelden van Omroep Brabant op. Een man besloot de piepjonge Máxima drie kussen op de wang te geven, maar daar bleek koning Willy niet van gediend: "En nou opzouten!" Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. "Ik ga jou pakken!"LuckyTV portretteert de oudere man een beetje als een viezerik. Met een rokersstemmetje kondigt hij zijn daden namelijk aan: "Ik ga jou pakken!" Máxima lijkt het allemaal nogal ongemakkelijk te vinden en vraagt haar (op dat moment nog) vriend in het Spaans wat er precies aan de hand is. Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: het beste van Máxima, van de kroning tot Lech Bekijk deze video » LuckyTV-classic: Máxima heeft krakende broek Bekijk deze video » LuckyTV: in Buenos Aires op zoek naar het geheim van... Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: koning Willy niet gediend van oude man die Máxima zoent: "En nou opzouten!"

"Ik ga jou pakken!"
LuckyTV portretteert de oudere man een beetje als een viezerik. Met een rokersstemmetje kondigt hij zijn daden namelijk aan: "Ik ga jou pakken!" Máxima lijkt het allemaal nogal ongemakkelijk te vinden en vraagt haar (op dat moment nog) vriend in het Spaans wat er precies aan de hand is.

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: koning Willy niet gediend van oude man die Máxima zoent: "En nou opzouten!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier