Antoinnette Scheulderman kraakt Máxima's inlevingsvermogen bij Beau: 'Dat viel me van haar tegen'

Antoinnette Scheulderman kraakt Máxima's inlevingsvermogen bij Beau: 'Dat viel me van haar tegen'

Ook Marc Marie Huijbregts en Antoinnette Scheulderman hebben gekeken naar en genoten van het interview dat Matthijs van Nieuwkerk deed met Máxima, al heeft die laatste nog wel het nodige aan te merken op het inlevingsvermogen van de koningin: "Ik heb er ergens aan overgehouden dat ze niet het besef heeft hoe het volk denkt en zich voelde in de moeilijke coronatijd. Dat viel me eigenlijk een beetje van haar tegen."

'Verbaasde mij heel erg'
Scheulderman refereert hierbij aan de commotie die ontstond rondom de vakantie naar Griekenland en de prijzige speedboot van Willem-Alexander: "Over die boot van ja, hij wilde dat zo graag. En die vakantie, het mocht wel, dat benadrukte ze twee keer. Nou ja, het was drie dagen na die persconferentie dat zij weggingen. Dat verbaasde mij heel erg."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Antoinnette Scheulderman kraakt Máxima's inlevingsvermogen bij <em>Beau</em>: 'Dat viel me van haar tegen' Ook Marc Marie Huijbregts en Antoinnette Scheulderman hebben gekeken naar en genoten van het interview dat Matthijs van Nieuwkerk deed met Máxima, al heeft die laatste nog wel het nodige aan te merken op het inlevingsvermogen van de koningin: "Ik heb er ergens aan overgehouden dat ze niet het besef heeft hoe het volk denkt en zich voelde in de moeilijke coronatijd. Dat viel me eigenlijk een beetje van haar tegen." 'Verbaasde mij heel erg'Scheulderman refereert hierbij aan de commotie die ontstond rondom de vakantie naar Griekenland en de prijzige speedboot van Willem-Alexander: "Over die boot van ja, hij wilde dat zo graag. En die vakantie, het mocht wel, dat benadrukte ze twee keer. Nou ja, het was drie dagen na die persconferentie dat zij weggingen. Dat verbaasde mij heel erg." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Je kunt het hele interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Antoinnette Scheulderman kraakt Máxima's inlevingsvermogen bij Beau: 'Dat viel me van haar tegen'

Je kunt het hele interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Antoinnette Scheulderman kraakt Máxima's inlevingsvermogen bij Beau: 'Dat viel me van haar tegen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier