Beau gemist? The Kik zingt Nederlandse versie van Songfestivalhit 'Waterloo'

Beau gemist? The Kik zingt Nederlandse versie van Songfestivalhit 'Waterloo'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

The Kik was maandag te gast in de uitzending van Beau om live een unieke versie van de Songfestivalklassieker 'Waterloo' ten gehore te brengen. ABBA won het liedjesfestijn in 1974 met het legendarische nummer, waarna een glansrijke carrière volgde. The Kik zou echter The Kik niet zijn als ze het nummer niet hadden vertaald naar het Nederlands - en dat is precies wat ze hebben gedaan.

<em>Beau</em> gemist? The Kik zingt Nederlandse versie van Songfestivalhit 'Waterloo' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. The Kik was maandag te gast in de uitzending van Beau om live een unieke versie van de Songfestivalklassieker 'Waterloo' ten gehore te brengen. ABBA won het liedjesfestijn in 1974 met het legendarische nummer, waarna een glansrijke carrière volgde. The Kik zou echter The Kik niet zijn als ze het nummer niet hadden vertaald naar het Nederlands - en dat is precies wat ze hebben gedaan. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Beau gemist? The Kik zingt Nederlandse versie van Songfestivalhit 'Waterloo'

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? The Kik zingt Nederlandse versie van Songfestivalhit 'Waterloo' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier