Beau gemist? Verlichten Erasmusbrug door Ahmed Aboutaleb is kleine anticlimax

Beau gemist? Verlichten Erasmusbrug door Ahmed Aboutaleb is kleine anticlimax

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Ahmed Aboutaleb en Beau van Erven Dorens kregen maandagavond de eer om het licht van de Erasmusbrug in Rotterdam aan te zetten, als startschot voor de Songfestivalweek. Het levert weliswaar unieke beelden op, maar eerlijk is eerlijk: voor de mensen die hoopten op iets écht spectaculairs is het een beetje een anticlimax...

<em>Beau</em> gemist? Verlichten Erasmusbrug door <em>Ahmed Aboutaleb</em> is kleine anticlimax Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Ahmed Aboutaleb en Beau van Erven Dorens kregen maandagavond de eer om het licht van de Erasmusbrug in Rotterdam aan te zetten, als startschot voor de Songfestivalweek. Het levert weliswaar unieke beelden op, maar eerlijk is eerlijk: voor de mensen die hoopten op iets écht spectaculairs is het een beetje een anticlimax... Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Verlichten Erasmusbrug door Ahmed Aboutaleb is kleine anticlimax

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Verlichten Erasmusbrug door Ahmed Aboutaleb is kleine anticlimax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier