Beau gemist? Stefania (Griekenland) zingt speciale versie Last Dance

Beau gemist? Stefania (Griekenland) zingt speciale versie Last Dance

De Utrechtse Stefania komt namens Griekenland uit op het Eurovisie Songfestival met het nummer Last Dance, waarmee ze momenteel op een niet onaardige elfde plek staat bij de bookmakers. Bij Beau zong ze maandagavond een bijzondere versie van haar inzending.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Stefania (Griekenland) zingt speciale versie <em>Last Dance</em> De Utrechtse Stefania komt namens Griekenland uit op het Eurovisie Songfestival met het nummer Last Dance, waarmee ze momenteel op een niet onaardige elfde plek staat bij de bookmakers. Bij Beau zong ze maandagavond een bijzondere versie van haar inzending. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Stefania (Griekenland) zingt speciale versie Last Dance


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Stefania (Griekenland) zingt speciale versie Last Dance of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier