Beau: Marc-Marie Huijbregts niet eens met vraagstelling Songfestival-quiz

Beau: Marc-Marie Huijbregts niet eens met vraagstelling Songfestival-quiz

Beau test deze week iedere dag de kennis van zijn gasten over het Eurovisie Songfestival. Maandagavond deed hij dat met Gerard Joling, Antoinnette Scheulderman, Lee Towers en Marc-Marie Huijbregts. Met die laatste geraakt hij direct bij de eerste vraag al in een dispuut.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Marc-Marie Huijbregts niet eens met vraagstelling Songfestival-quiz Beau test deze week iedere dag de kennis van zijn gasten over het Eurovisie Songfestival. Maandagavond deed hij dat met Gerard Joling, Antoinnette Scheulderman, Lee Towers en Marc-Marie Huijbregts. Met die laatste geraakt hij direct bij de eerste vraag al in een dispuut. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
TV :
Beau: Marc-Marie Huijbregts niet eens met vraagstelling Songfestival-quiz

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau: Marc-Marie Huijbregts niet eens met vraagstelling Songfestival-quiz of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier