Sandra Schuurhof over Máxima-interview: "Matthijs veel aan het woord"

Sandra Schuurhof over Máxima-interview: "Matthijs veel aan het woord"

Uiteraard hebben de deskundigen van Shownieuws ook zitten smullen van het Máxima-interview van Matthijs van Nieuwkerk. Ze hebben vooral genoten al had de koningin wel wat meer aan het woord mogen zijn, vindt royaltyverslaggever Sandra Schuurhof: "Ik vond wel dat Matthijs veel aan het woord was, veel ruimte nam om zijn vragen te formuleren." Bekijk het fragment van Shownieuws, waarin Evert Santegoeds ook uitgebreid zijn mening geeft, hieronder.

Sandra Schuurhof over <em>Máxima-interview</em>: &quot;Matthijs veel aan het woord&quot; Uiteraard hebben de deskundigen van Shownieuws ook zitten smullen van het Máxima-interview van Matthijs van Nieuwkerk. Ze hebben vooral genoten al had de koningin wel wat meer aan het woord mogen zijn, vindt royaltyverslaggever Sandra Schuurhof: "Ik vond wel dat Matthijs veel aan het woord was, veel ruimte nam om zijn vragen te formuleren." Bekijk het fragment van Shownieuws, waarin Evert Santegoeds ook uitgebreid zijn mening geeft, hieronder. Je kunt ook het hele interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Máxima tegen Matthijs: 'Amalia en Alexia binnenkort huis uit' (video) Bekijk deze video » Zien: koningin Máxima vertelt openhartig over zelfmoord van zusje Ines Bekijk deze video » Antoinnette Scheulderman kraakt Máxima's inlevingsvermogen bij Beau: 'Dat viel me van haar tegen' Bekijk deze video »
TV :
Sandra Schuurhof over Máxima-interview: "Matthijs veel aan het woord"

Je kunt ook het hele interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sandra Schuurhof over Máxima-interview: "Matthijs veel aan het woord" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier