Video: Thierry Baudet zegt dat Wybren van Haga achter omstreden Bevrijdingsdag-poster zat

Video: Thierry Baudet zegt dat Wybren van Haga achter omstreden Bevrijdingsdag-poster zat

Er is wat onduidelijkheid ontstaan over de omstreden Bevrijdingsdag-poster van Forum voor Democratie. Hoe is dit pamflet tot stand gekomen? Het onlangs bij Forum opgestapte Kamerlid Wybren van Haga nam er in de pers openlijk afstand van maar volgens Baudet ligt het allemaal heel anders dan wij denken: "Het is juist Van Haga geweest, dit met dit idee kwam", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: Thierry Baudet zegt dat <em>Wybren van Haga</em> achter omstreden Bevrijdingsdag-poster zat Er is wat onduidelijkheid ontstaan over de omstreden Bevrijdingsdag-poster van Forum voor Democratie. Hoe is dit pamflet tot stand gekomen? Het onlangs bij Forum opgestapte Kamerlid Wybren van Haga nam er in de pers openlijk afstand van maar volgens Baudet ligt het allemaal heel anders dan wij denken: "Het is juist Van Haga geweest, dit met dit idee kwam", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Van Haga en Smolders reageren op afsplitsing: “Hoopten randje Baudet te verminderen” Bekijk deze video » Zien: Thierry Baudet reageert op vertrek Wybren van Haga: "Heel jammer" Bekijk deze video »
TV :
Video: Thierry Baudet zegt dat Wybren van Haga achter omstreden Bevrijdingsdag-poster zatPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Thierry Baudet zegt dat Wybren van Haga achter omstreden Bevrijdingsdag-poster zat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier