Frans Bauer bij Koffietijd over coronabesmetting: "Ik schrok me helemaal te pletter"

Frans Bauer bij Koffietijd over coronabesmetting: "Ik schrok me helemaal te pletter"

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska werden onlangs getroffen door het coronavirus. Hoe is het nu met hem? "Ik voel me eigenlijk weer helemaal beter", vertelt hij dinsdagochtend.

'Schrok me te pletter'
De vrolijke volkzanger moest wel even schrikken toen hij het hoorde: "Ik schrok me echt helemaal te pletter. Op een gegeven moment zo'n testje gehad en dat was dan positief. Dus ik dacht wat gaat me overkomen? Maar het is gelukkig gebleven bij milde klachten." Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder.

Frans Bauer bij <em>Koffietijd</em> over coronabesmetting: &quot;Ik schrok me helemaal te pletter&quot; Frans Bauer en zijn vrouw Mariska werden onlangs getroffen door het coronavirus. Hoe is het nu met hem? "Ik voel me eigenlijk weer helemaal beter", vertelt hij dinsdagochtend. 'Schrok me te pletter'De vrolijke volkzanger moest wel even schrikken toen hij het hoorde: "Ik schrok me echt helemaal te pletter. Op een gegeven moment zo'n testje gehad en dat was dan positief. Dus ik dacht wat gaat me overkomen? Maar het is gelukkig gebleven bij milde klachten." Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder. Bekijk ook Koffietijd: jarige Loretta Schrijver en Máxima worden toegezongen Bekijk deze video »
TV :
Frans Bauer bij Koffietijd over coronabesmetting: "Ik schrok me helemaal te pletter"Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frans Bauer bij Koffietijd over coronabesmetting: "Ik schrok me helemaal te pletter" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier