Follow de SOA vanaf 4 juni op Videoland, bekijk de trailer

Follow de SOA vanaf 4 juni op Videoland, bekijk de trailer

Wanneer een SOA zich als een lopend vuurtje door haar jaarlaag verspreidt, en zo bij de vers ontmaagde 18-jarige Esmée terechtkomt, móet ze weten waar deze vandaan komt. Ze begint aan een grondig onderzoek om de SOA in kaart te brengen, maar raakt al snel verstrikt in de spannende en uiteenlopende sekslevens van haar klasgenoten.

<em>Follow de SOA</em> vanaf 4 juni op Videoland, bekijk de trailer Wanneer een SOA zich als een lopend vuurtje door haar jaarlaag verspreidt, en zo bij de vers ontmaagde 18-jarige Esmée terechtkomt, móet ze weten waar deze vandaan komt. Ze begint aan een grondig onderzoek om de SOA in kaart te brengen, maar raakt al snel verstrikt in de spannende en uiteenlopende sekslevens van haar klasgenoten. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 4 juni Follow de SOA kunt streamen. Bekijk ook Trailer: V House: Inside the Mansion is serie over succesvolle TikTokkers Bekijk deze video » Zien: dit zijn de 10 singles van nieuwe seizoen Love Island Bekijk deze video »
Trailer :
Follow de SOA vanaf 4 juni op Videoland, bekijk de trailer

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 4 juni Follow de SOA kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Follow de SOA vanaf 4 juni op Videoland, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier