Head of contest Twan van de Nieuwenhuijzen over Songfestival: "Afwisselende show"

Head of contest Twan van de Nieuwenhuijzen over Songfestival: "Afwisselende show"

Kijk hier op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

De eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival is vanavond (dinsdag 18 mei) te bewonderen. Zestien landen treden op en strijden voor één van de tien finaleplekken.

Afwisselende show
"Het wordt een hele afwisselende show", zegt Twan van de Nieuwenhuijzen, Head of Contest van ESC2021. "Ik kan niet wachten tot die Eurovisie-tune vanavond om 21.00 uur in al die huiskamers in Europa en daarbuiten te horen is."

Bekijk het WNL-fragment met Twan hieronder.

Head of contest <em>Twan van de Nieuwenhuijzen</em> over Songfestival: &quot;Afwisselende show&quot; Kijk hier op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. De eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival is vanavond (dinsdag 18 mei) te bewonderen. Zestien landen treden op en strijden voor één van de tien finaleplekken. Afwisselende show"Het wordt een hele afwisselende show", zegt Twan van de Nieuwenhuijzen, Head of Contest van ESC2021. "Ik kan niet wachten tot die Eurovisie-tune vanavond om 21.00 uur in al die huiskamers in Europa en daarbuiten te horen is." Bekijk het WNL-fragment met Twan hieronder. Bekijk ook Beau gemist? Stefania (Griekenland) zingt speciale versie Last Dance Bekijk deze video » Beau: Marco Borsato spreekt Stefania (Griekenland) toe Bekijk deze video »
TV :
Head of contest Twan van de Nieuwenhuijzen over Songfestival: "Afwisselende show"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Head of contest Twan van de Nieuwenhuijzen over Songfestival: "Afwisselende show" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier