Video: Snollebollekes maakt EK-versie Links Rechts

Video: Snollebollekes maakt EK-versie Links Rechts

Ook Rob Kemps, alias Snollebollekes, stapt op de EK-trein die Nederland vanaf juni oranje moet gaan kleuren. In samenwerking met Jumbo heeft hij een nieuwe versie van een van zijn grootste hits, Links Rechts, opgenomen en het resultaat mag er zijn: "Niemand die kan juichen, zoals dat wij dat doen. Allemaal van links naar rechts Oranje kampioen." Bekijk de videoclip hieronder of bekijk een overzicht van de beste EK-hits van 2021.

Video: Snollebollekes maakt EK-versie <em>Links Rechts</em> Ook Rob Kemps, alias Snollebollekes, stapt op de EK-trein die Nederland vanaf juni oranje moet gaan kleuren. In samenwerking met Jumbo heeft hij een nieuwe versie van een van zijn grootste hits, Links Rechts, opgenomen en het resultaat mag er zijn: "Niemand die kan juichen, zoals dat wij dat doen. Allemaal van links naar rechts Oranje kampioen." Bekijk de videoclip hieronder of bekijk een overzicht van de beste EK-hits van 2021. Bekijk ook Videoclip: Martin Garrix feat. Bono & The Edge (U2) - We Are The People (EK 2021-lied) Bekijk deze video » Video: Wolter Kroes & StukTV - Viva Hollandia (EK21) Bekijk deze video » Videoclip: André Hazes - Wij Zijn Oranje (EK 2021) Bekijk deze video »
Show :
Video: Snollebollekes maakt EK-versie Links Rechts


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Snollebollekes maakt EK-versie Links Rechts of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier