Monic Hendrickx over harttransplantatie: "Wat goed zeg!" (BN'ers in het ziekenhuis)

Monic Hendrickx over harttransplantatie: "Wat goed zeg!" (BN'ers in het ziekenhuis)

Monic Hendrickx helpt in de BN'ers in het ziekenhuis-uitzending van 18 mei bij een harttransplantatie. Monic zegt "wauw, wat goed zeg!" bij het zien van het 'geadopteerde hart.' Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden hieronder.

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Monic Hendrickx</em> over harttransplantatie: &quot;Wat goed zeg!&quot; (BN'ers in het ziekenhuis) Monic Hendrickx helpt in de BN'ers in het ziekenhuis-uitzending van 18 mei bij een harttransplantatie. Monic zegt "wauw, wat goed zeg!" bij het zien van het 'geadopteerde hart.' Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden hieronder. BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook BN'ers in het ziekenhuis: Olcay Gulsen toont warme kant Bekijk deze video » Isa Hoes helpt bij bevalling in BN'ers in het ziekenhuis Bekijk deze video »
TV :
Monic Hendrickx over harttransplantatie: "Wat goed zeg!" (BN'ers in het ziekenhuis)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Monic Hendrickx over harttransplantatie: "Wat goed zeg!" (BN'ers in het ziekenhuis) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier