Bekijk eerste beelden van cosmeticamerk N-Beauty van Nikkie Plessen

Bekijk eerste beelden van cosmeticamerk N-Beauty van Nikkie Plessen

Iets wat altijd nog op het verlanglijstje stond van Nikkie Plessen, was een eigen beautylijn. En die wordt vandaag, dinsdag 18 mei, gelanceerd: "Alleen maar leuke reacties op onze N-beautylijn", zei ze eerder op social media. Ze gebruikt de producten ook zelf al een jaar lang. Bekijk de eerste beelden van N-Beauty hieronder.

Bekijk eerste beelden van cosmeticamerk <em>N-Beauty</em> van <em>Nikkie Plessen</em> Iets wat altijd nog op het verlanglijstje stond van Nikkie Plessen, was een eigen beautylijn. En die wordt vandaag, dinsdag 18 mei, gelanceerd: "Alleen maar leuke reacties op onze N-beautylijn", zei ze eerder op social media. Ze gebruikt de producten ook zelf al een jaar lang. Bekijk de eerste beelden van N-Beauty hieronder. Bekijk ook Zien: Nikkie Plessen lanceert haar eigen N-beautylijn: "Ik gebruik het zelf een jaar lang" Bekijk deze video » Video: Nikkie Plessen vindt deze Songfestival-outfit vreselijk Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden van cosmeticamerk N-Beauty van Nikkie Plessen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier