Zien: Dit is hoe het gaat tussen Van Haga en Thierry Baudet na afsplitsing

Zien: Dit is hoe het gaat tussen Van Haga en Thierry Baudet na afsplitsing

Wybren van Haga maakte vorige week met twee andere collega's bekend zich af te splitsen van de politieke partij Forum voor Democratie. Aanleiding voor deze abrupte afsplitsing was een spraakmakende poster van Thierry Baudet over het herdenken van onze vrijheid. Van Haga laat aan De Telegraaf weten hoe het nu gaat tussen hem en Baudet.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Dit is hoe het gaat tussen <em>Van Haga</em> en <em>Thierry Baudet</em> na afsplitsing Wybren van Haga maakte vorige week met twee andere collega's bekend zich af te splitsen van de politieke partij Forum voor Democratie. Aanleiding voor deze abrupte afsplitsing was een spraakmakende poster van Thierry Baudet over het herdenken van onze vrijheid. Van Haga laat aan De Telegraaf weten hoe het nu gaat tussen hem en Baudet. Tekst gaat verder onder de video. LatrelatieWybren ziet zijn relatie met Baudet als een politiekhuwelijk: “Thierry was de grote man en ik was de running-mate, we hebben een fantastische campagne gehad samen.” Van Haga hoopt daarom ook dat zijn goede band met Thierry Baudet intact blijft. Zelf omschrijft hij de situatie als een ‘latrelatie’. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Theo Hiddema in Op1: "Ik werd acuut politiek-depressief" Bekijk deze video » Zien: Thierry Baudet reageert op vertrek Wybren van Haga: "Heel jammer" Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Dit is hoe het gaat tussen Van Haga en Thierry Baudet na afsplitsing

Latrelatie
Wybren ziet zijn relatie met Baudet als een politiekhuwelijk: “Thierry was de grote man en ik was de running-mate, we hebben een fantastische campagne gehad samen.” Van Haga hoopt daarom ook dat zijn goede band met Thierry Baudet intact blijft. Zelf omschrijft hij de situatie als een ‘latrelatie’.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit is hoe het gaat tussen Van Haga en Thierry Baudet na afsplitsing of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier