De Vooravond: Froukje covert 'Een beetje' van Songfestivalwinnares Teddy Scholten

De Vooravond: Froukje covert 'Een beetje' van Songfestivalwinnares Teddy Scholten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 18 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em>: Froukje covert 'Een beetje' van Songfestivalwinnares <em>Teddy Scholten</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 18 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Froukje opent De Vooravond met een prachtige cover van het nummer 'Een beetje'. Met dat nummer won Teddy Scholten in 1959 het Eurovisie Songfestival voor Nederland. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Talkshow :
De Vooravond: Froukje covert 'Een beetje' van Songfestivalwinnares Teddy Scholten

Froukje opent De Vooravond met een prachtige cover van het nummer 'Een beetje'. Met dat nummer won Teddy Scholten in 1959 het Eurovisie Songfestival voor Nederland.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Froukje covert 'Een beetje' van Songfestivalwinnares Teddy Scholten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier