De Vooravond: Advocaat Inez Weski vertelt wat Rotterdam voor haar betekent

De Vooravond: Advocaat Inez Weski vertelt wat Rotterdam voor haar betekent

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 18 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em>: Advocaat <em>Inez Weski</em> vertelt wat <em>Rotterdam</em> voor haar betekent Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 18 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. "Rotterdam is voor mij het beeld van de verwoeste stad." Met deze woorden begint strafrechtadvocaat Inez Weski haar pleidooi over Rotterdam. De stad betekent heel veel voor Inez en dat deelt ze met ons tijdens De Vooravond. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond: Advocaat Inez Weski vertelt wat Rotterdam voor haar betekent

"Rotterdam is voor mij het beeld van de verwoeste stad." Met deze woorden begint strafrechtadvocaat Inez Weski haar pleidooi over Rotterdam. De stad betekent heel veel voor Inez en dat deelt ze met ons tijdens De Vooravond.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Advocaat Inez Weski vertelt wat Rotterdam voor haar betekent of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier