De Vooravond: Emma Wortelboer loopt mee met schoonmaakploeg in Ahoy

De Vooravond: Emma Wortelboer loopt mee met schoonmaakploeg in Ahoy

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 18 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

De Vooravond: <em>Emma Wortelboer</em> loopt mee met schoonmaakploeg in Ahoy Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 18 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Emma Wortelboer loopt deze hele week backstage mee tijdens het Eurovisie Songfestival in Ahoy. Vandaag loopt ze mee met de schoonmakers en die vinden nog wel eens wat tijdens hun ronde in de zaal. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Talkshow :
De Vooravond: Emma Wortelboer loopt mee met schoonmaakploeg in Ahoy

Emma Wortelboer loopt deze hele week backstage mee tijdens het Eurovisie Songfestival in Ahoy. Vandaag loopt ze mee met de schoonmakers en die vinden nog wel eens wat tijdens hun ronde in de zaal.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Emma Wortelboer loopt mee met schoonmaakploeg in Ahoy of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier