Video: presentatoren Songfestival kijken uit naar zaterdag: "Friet speciaal!"

Video: presentatoren Songfestival kijken uit naar zaterdag: "Friet speciaal!"

Nog een paar uurtjes voordat de halve finale van het Songfestival van start gaat. Rotterdam is er klaar voor, maar hoe staat het met de presentatoren van het festijn? En wat gaat er gebeuren als ze uit de bubbel komen zaterdag? "Friet speciaal", reageren ze allemaal, met ui natuurlijk, lekker Hollands na zo'n Europees evenement!

Bekijk de video van het Songfestival hieronder.

Video: presentatoren <em>Songfestival</em> kijken uit naar zaterdag: &quot;Friet speciaal!&quot; Nog een paar uurtjes voordat de halve finale van het Songfestival van start gaat. Rotterdam is er klaar voor, maar hoe staat het met de presentatoren van het festijn? En wat gaat er gebeuren als ze uit de bubbel komen zaterdag? "Friet speciaal", reageren ze allemaal, met ui natuurlijk, lekker Hollands na zo'n Europees evenement! Bekijk de video van het Songfestival hieronder. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP. Bekijk ook De Vooravond: Emma Wortelboer loopt mee met schoonmaakploeg in Ahoy Bekijk deze video » RTL Boulevard: Ahoy stroomt vol voor eerste halve finale Songfestival Bekijk deze video » De Vooravond: tienjarige Branko weet alles van het Eurovisie Songfestival Bekijk deze video »
Songfestival :
Video: presentatoren Songfestival kijken uit naar zaterdag: "Friet speciaal!"

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: presentatoren Songfestival kijken uit naar zaterdag: "Friet speciaal!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier