RTL Boulevard: Ahoy stroomt vol voor eerste halve finale Songfestival

RTL Boulevard: Ahoy stroomt vol voor eerste halve finale Songfestival

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

De eerste halve finale van het Songfestival staat voor de deur, zestien landen strijden vanavond voor een plekje in de finale. Nederland staat al direct in de finale op zaterdag, maar vanavond gaan we eerst genieten van de rest van de deelnemende landen. 3.500 mensen stromen vandaag Ahoy al binnen in tijdvakken. Een ding is zeker: Rotterdam is er klaar voor!

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Ahoy stroomt vol voor eerste halve finale <em>Songfestival</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. De eerste halve finale van het Songfestival staat voor de deur, zestien landen strijden vanavond voor een plekje in de finale. Nederland staat al direct in de finale op zaterdag, maar vanavond gaan we eerst genieten van de rest van de deelnemende landen. 3.500 mensen stromen vandaag Ahoy al binnen in tijdvakken. Een ding is zeker: Rotterdam is er klaar voor! Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
TV :
RTL Boulevard: Ahoy stroomt vol voor eerste halve finale Songfestival

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Ahoy stroomt vol voor eerste halve finale Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier