Zien: Frank Lammers ziet veel potentie in acteercarrière Rico Verhoeven

Zien: Frank Lammers ziet veel potentie in acteercarrière Rico Verhoeven

Acteur Frank Lammers zit niet stil, net na zijn Netflix-film Ferry zit de 49-jarige acteur alweer tot over de oren in een nieuw project. Frank filmt op dit moment de opvolger van zijn succesvolle 'corona-film' 'Groeten van Gerri'.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Frank Lammers</em> ziet veel potentie in acteercarrière <em>Rico Verhoeven</em> Acteur Frank Lammers zit niet stil, net na zijn Netflix-film Ferry zit de 49-jarige acteur alweer tot over de oren in een nieuw project. Frank filmt op dit moment de opvolger van zijn succesvolle 'corona-film' 'Groeten van Gerri'. Tekst gaat verder onder de video. Rico VerhoevenFrank Lammers kan nog niet alles vertellen over zijn nieuwe film, wel vertelt hij aan RTL Boulevard dat kickbokser Rico Verhoeven een rol heeft in de nieuwe film. Lammers laat weten dat Rico niet alleen een mooi lichaam heeft, hij kan ook nog eens goed acteren: "Ik denk dat er voor Rico een acteercarrière is weggelegd."
TV :
Zien: Frank Lammers ziet veel potentie in acteercarrière Rico Verhoeven

Rico Verhoeven
Frank Lammers kan nog niet alles vertellen over zijn nieuwe film, wel vertelt hij aan RTL Boulevard dat kickbokser Rico Verhoeven een rol heeft in de nieuwe film. Lammers laat weten dat Rico niet alleen een mooi lichaam heeft, hij kan ook nog eens goed acteren: "Ik denk dat er voor Rico een acteercarrière is weggelegd."


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Frank Lammers ziet veel potentie in acteercarrière Rico Verhoeven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier