Marcel Levi in College Tour over weigeren vaccinatie: "We schreeuwen dat ze het fout doen"

Marcel Levi in College Tour over weigeren vaccinatie: "We schreeuwen dat ze het fout doen"

Niet iedereen zit te wachten op een vaccinatie tegen het coronavirus. Marcel Levi geeft aan dat we mensen die niet gevaccineerd willen worden, moeten respecteren: "Wat we fout doen is de hele tijd in die mensen hun oor schreeuwen dat ze dom zijn", aldus Marcel.

Bekijk het fragment van College Tour hieronder.

Marcel Levi in <em>College Tour</em> over weigeren <em>vaccinatie</em>: &quot;We schreeuwen dat ze het fout doen&quot; Niet iedereen zit te wachten op een vaccinatie tegen het coronavirus. Marcel Levi geeft aan dat we mensen die niet gevaccineerd willen worden, moeten respecteren: "Wat we fout doen is de hele tijd in die mensen hun oor schreeuwen dat ze dom zijn", aldus Marcel. Bekijk het fragment van College Tour hieronder. College Tour is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dinsdag in College Tour: Marcel Levi wil minister van Volksgezondheid worden Bekijk deze video » College Tour: Marcel Levi ergert zich aan collega's die paniek zaaien Bekijk deze video » Marcel Levi in College Tour over Mark Rutte: "Hierover heeft hij mij teleurgesteld" Bekijk deze video »
TV :
Marcel Levi in College Tour over weigeren vaccinatie: "We schreeuwen dat ze het fout doen"

College Tour is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marcel Levi in College Tour over weigeren vaccinatie: "We schreeuwen dat ze het fout doen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier