Opening Duncan Laurence in halve finale Songfestival 2021 met Feel Something

Opening Duncan Laurence in halve finale Songfestival 2021 met Feel Something

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Het kon ook niet anders dan dat Duncan Laurence het Songfestival 2021 opent. De grote winnaar van de vorige editie zet de toon voor de rest van de avond met het nummer 'Feel Something'.

Opening Duncan Laurence in halve finale <em>Songfestival 2021</em> met <em>Feel Something</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. Het kon ook niet anders dan dat Duncan Laurence het Songfestival 2021 opent. De grote winnaar van de vorige editie zet de toon voor de rest van de avond met het nummer 'Feel Something'. OpeningTijdens de eerste halve finale van het Songfestival opent onze eigen Songfestival-kampioen Duncan Laurence met een spetterende show. Bekijk het optreden van Duncan Laurence hierboven terug. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Opening Duncan Laurence in halve finale Songfestival 2021 met Feel Something

Opening
Tijdens de eerste halve finale van het Songfestival opent onze eigen Songfestival-kampioen Duncan Laurence met een spetterende show.

Bekijk het optreden van Duncan Laurence hierboven terug.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opening Duncan Laurence in halve finale Songfestival 2021 met Feel Something of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier