Litouwen in halve finale Songfestival 2021: The Roop met Discoteque

Litouwen in halve finale Songfestival 2021: The Roop met Discoteque

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Litouwen mag de halve finale van het Songfestival 2021 aftrappen. The Roop performt het nummer 'Discoteque' en weet het publiek enthousiast te maken met hun speciale dans en gele pakjes.

Litouwen in halve finale <em>Songfestival 2021</em>: The Roop met <em>Discoteque</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. Litouwen mag de halve finale van het Songfestival 2021 aftrappen. The Roop performt het nummer 'Discoteque' en weet het publiek enthousiast te maken met hun speciale dans en gele pakjes. Gele pakkenDe gele pakjes van de artiesten zijn van heinde en verre nog te zien, maar de kleuren matchen perfect bij de paarse achtergrond. De bookmakers waren enthousiast dus wellicht zien we deze act terug in de grote finale. Bekijk het optreden van Litouwen hierboven terug. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Litouwen in halve finale Songfestival 2021: The Roop met Discoteque

Gele pakken
De gele pakjes van de artiesten zijn van heinde en verre nog te zien, maar de kleuren matchen perfect bij de paarse achtergrond. De bookmakers waren enthousiast dus wellicht zien we deze act terug in de grote finale.

Bekijk het optreden van Litouwen hierboven terug.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Litouwen in halve finale Songfestival 2021: The Roop met Discoteque of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier