Australië in halve finale Songfestival 2021: Montaigne met Technicolour

Australië in halve finale Songfestival 2021: Montaigne met Technicolour

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Voor Montaigne uit Australië was het helaas niet mogelijk om haar nummer Technicolour live te performen vanuit Ahoy Rotterdam. Om die reden doet zij haar optreden via een video.

Australië in halve finale <em>Songfestival 2021</em>: Montaigne met <em>Technicolour</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. Voor Montaigne uit Australië was het helaas niet mogelijk om haar nummer Technicolour live te performen vanuit Ahoy Rotterdam. Om die reden doet zij haar optreden via een video. VideoHet optreden van de Australische zangeres gaat dus wel door, maar ze zal via een video te zien zijn. Met haar opvallende outfit en het gebruik van gekleurde belichting, is het optreden zeker Songfestival-waardig. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Australië in halve finale Songfestival 2021: Montaigne met Technicolour

Video
Het optreden van de Australische zangeres gaat dus wel door, maar ze zal via een video te zien zijn. Met haar opvallende outfit en het gebruik van gekleurde belichting, is het optreden zeker Songfestival-waardig.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Australië in halve finale Songfestival 2021: Montaigne met Technicolour of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier