Zweden in halve finale Songfestival 2021: Tusse met Voices

Zweden in halve finale Songfestival 2021: Tusse met Voices

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Zweden heeft de afgelopen jaren bewezen thuis te horen bij het Songfestival met als hoogtepunt de laatste winst in 2015. Dit jaar staat Tusse in Ahoy met het nummer Voices.

Zweden in halve finale <em>Songfestival 2021</em>: Tusse met <em>Voices</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. Zweden heeft de afgelopen jaren bewezen thuis te horen bij het Songfestival met als hoogtepunt de laatste winst in 2015. Dit jaar staat Tusse in Ahoy met het nummer Voices. Niet loepzuiverHet nummer is niet overal loepzuiver, maar Tusse weet indruk te maken met zijn outfit en ook de performance samen met de dansers is on point. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Zweden in halve finale Songfestival 2021: Tusse met Voices

Niet loepzuiver
Het nummer is niet overal loepzuiver, maar Tusse weet indruk te maken met zijn outfit en ook de performance samen met de dansers is on point.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zweden in halve finale Songfestival 2021: Tusse met Voices of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier