Ierland in halve finale Songfestival 2021: Lesley Roy met MAPS

Ierland in halve finale Songfestival 2021: Lesley Roy met MAPS

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

In de eerste halve finale van het Songfestival 2021 treedt Lesley Roy op voor Ierland met het nummer 'MAPS'. Het land maakt er een visueel spektakel van in Rotterdam.

Ierland in halve finale <em>Songfestival 2021</em>: Lesley Roy met <em>MAPS</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. In de eerste halve finale van het Songfestival 2021 treedt Lesley Roy op voor Ierland met het nummer 'MAPS'. Het land maakt er een visueel spektakel van in Rotterdam. VisualsLesley Roy maakt flink gebruik van de hedendaagse techniek door verschillende visuals. We zien golven, bomen en bergen voorbijkomen tijdens het optreden van Ierland. Bekijk het optreden van Ierland hierboven. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Ierland in halve finale Songfestival 2021: Lesley Roy met MAPS

Visuals
Lesley Roy maakt flink gebruik van de hedendaagse techniek door verschillende visuals. We zien golven, bomen en bergen voorbijkomen tijdens het optreden van Ierland.

Bekijk het optreden van Ierland hierboven.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ierland in halve finale Songfestival 2021: Lesley Roy met MAPS of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier