Noord-Macedonië in halve finale Songfestival 2021: Vasil met Here I Stand

Noord-Macedonië in halve finale Songfestival 2021: Vasil met Here I Stand

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Noord-Macedonië wordt dit jaar vertegenwoordigt door Vasil met het nummer 'Here I Stand'. De zanger begint in een donkere zaal, klein en ingetogen, maar eindigt in een vol verlicht Ahoy.

Noord-Macedonië in halve finale <em>Songfestival 2021</em>: Vasil met <em>Here I Stand</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. Noord-Macedonië wordt dit jaar vertegenwoordigt door Vasil met het nummer 'Here I Stand'. De zanger begint in een donkere zaal, klein en ingetogen, maar eindigt in een vol verlicht Ahoy. Glimmend jasjeNoord-Macedonië maakt slim gebruik van de visuals. Vasil staat alleen op het podium, maar laat zien ook niemand nodig te hebben om indruk te maken. Het nummer begint klein, maar Vasil laat naar mate het nummer vordert, zien wat hij in huis heeft, ook wat betreft zijn outfit. De kwalificatiekans is echter klein volgens de bookmakers. Bekijk het optreden van Noord-Macedonië hierboven. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Noord-Macedonië in halve finale Songfestival 2021: Vasil met Here I Stand

Glimmend jasje
Noord-Macedonië maakt slim gebruik van de visuals. Vasil staat alleen op het podium, maar laat zien ook niemand nodig te hebben om indruk te maken. Het nummer begint klein, maar Vasil laat naar mate het nummer vordert, zien wat hij in huis heeft, ook wat betreft zijn outfit. De kwalificatiekans is echter klein volgens de bookmakers.

Bekijk het optreden van Noord-Macedonië hierboven.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Noord-Macedonië in halve finale Songfestival 2021: Vasil met Here I Stand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier