Cyprus in halve finale Songfestival 2021: Elena Tsagrinou met El Diablo

Cyprus in halve finale Songfestival 2021: Elena Tsagrinou met El Diablo

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Er is nog wat te doen geweest over het optreden van Cyprus. Elena Tsagrinou zingt namelijk het nummer 'El Diablo', wat in het Spaans de duivel betekent.

Cyprus in halve finale <em>Songfestival 2021</em>: Elena Tsagrinou met <em>El Diablo</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. Er is nog wat te doen geweest over het optreden van Cyprus. Elena Tsagrinou zingt namelijk het nummer 'El Diablo', wat in het Spaans de duivel betekent. ReligieReligieuze christenen waren niet blij met deze inzending van Cyprus. Ondanks de kritiek, performt Elena het nummer alsnog in Rotterdam. In een pikante outfit zingt de blonde schone het nummer op een, hoe kan het ook anders, rood verlicht podium. Bekijk het optreden van Cyprus hieronder. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Cyprus in halve finale Songfestival 2021: Elena Tsagrinou met El Diablo

Religie
Religieuze christenen waren niet blij met deze inzending van Cyprus. Ondanks de kritiek, performt Elena het nummer alsnog in Rotterdam. In een pikante outfit zingt de blonde schone het nummer op een, hoe kan het ook anders, rood verlicht podium.

Bekijk het optreden van Cyprus hieronder.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cyprus in halve finale Songfestival 2021: Elena Tsagrinou met El Diablo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier