België in halve finale Songfestival 2021: Hooverphonic met The Wrong Place

België in halve finale Songfestival 2021: Hooverphonic met The Wrong Place

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Onze zuiderburen hebben Hooverphonic naar Rotterdam gestuurd om het nummer The Wrong Place op te voeren.

België in halve finale <em>Songfestival 2021</em>: Hooverphonic met <em>The Wrong Place</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. Onze zuiderburen hebben Hooverphonic naar Rotterdam gestuurd om het nummer The Wrong Place op te voeren. Hakken over de slootIn de eerste halve finale van het Songfestival 2021 treedt Hooverphonic op voor het land, qua kleur gebeurd er weinig op het podium, de aandacht is vooral gericht op de band. De bookmakers voorspelden dat België de finale zou kunnen halen, maar dan wel met de hakken over de sloot. Bekijk het optreden van België hierboven. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
België in halve finale Songfestival 2021: Hooverphonic met The Wrong Place

Hakken over de sloot
In de eerste halve finale van het Songfestival 2021 treedt Hooverphonic op voor het land, qua kleur gebeurd er weinig op het podium, de aandacht is vooral gericht op de band. De bookmakers voorspelden dat België de finale zou kunnen halen, maar dan wel met de hakken over de sloot.

Bekijk het optreden van België hierboven.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op België in halve finale Songfestival 2021: Hooverphonic met The Wrong Place of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier