Noorwegen in halve finale Songfestival 2021: TIX met Fallen Angel

Noorwegen in halve finale Songfestival 2021: TIX met Fallen Angel

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Noorwegen komt vliegend het podium van Ahoy op. Om de vleugels van TIX kun je nauwelijks heen. Hij zingt het nummer Fallen Angel tijdens de eerste halve finale van het Songfestival 2021.

Noorwegen in halve finale <em>Songfestival 2021</em>: TIX met <em>Fallen Angel</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. Noorwegen komt vliegend het podium van Ahoy op. Om de vleugels van TIX kun je nauwelijks heen. Hij zingt het nummer Fallen Angel tijdens de eerste halve finale van het Songfestival 2021. WolkenMet zijn enorme vleugels heeft TIX nog weinig act nodig. Hopelijk blijft de act van Noorwegen met hun hoofd in de wolken en halen ze de finale, volgens de bookmakers maken ze een redelijke kans. Bekijk het optreden van Noorwegen hierboven. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Noorwegen in halve finale Songfestival 2021: TIX met Fallen Angel

Wolken
Met zijn enorme vleugels heeft TIX nog weinig act nodig. Hopelijk blijft de act van Noorwegen met hun hoofd in de wolken en halen ze de finale, volgens de bookmakers maken ze een redelijke kans.

Bekijk het optreden van Noorwegen hierboven.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Noorwegen in halve finale Songfestival 2021: TIX met Fallen Angel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier