Azerbeidzjan in halve finale Songfestival 2021: Efendi met Mata Hari

Azerbeidzjan in halve finale Songfestival 2021: Efendi met Mata Hari

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

In de eerste halve finale van het Songfestival 2021 is het de beurt aan Efendi met het nummer Mata Hari om Azerbeidzjan te vertegenwoordigen.

Azerbeidzjan in halve finale <em>Songfestival 2021</em>: Efendi met <em>Mata Hari</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. In de eerste halve finale van het Songfestival 2021 is het de beurt aan Efendi met het nummer Mata Hari om Azerbeidzjan te vertegenwoordigen. Nederlands tintjeDe inzending van Azerbeidzjan heeft een Nederlands tintje omdat het nummer geschreven is door Nederlanders. Bekijk het optreden van Azerbeidzjan hierboven. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Azerbeidzjan in halve finale Songfestival 2021: Efendi met Mata Hari

Nederlands tintje
De inzending van Azerbeidzjan heeft een Nederlands tintje omdat het nummer geschreven is door Nederlanders.

Bekijk het optreden van Azerbeidzjan hierboven.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Azerbeidzjan in halve finale Songfestival 2021: Efendi met Mata Hari of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier