Malta in halve finale Songfestival 2021: Destiny met Je Me Casse

Malta in halve finale Songfestival 2021: Destiny met Je Me Casse

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Malta is groot favoriet bij de bookmakers. Destiny zingt het nummer 'Je Me Casse' om het land te vertegenwoordigen tijdens de eerste halve finale van het Songfestival 2021.

Malta in halve finale <em>Songfestival 2021</em>: Destiny met <em>Je Me Casse</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. Malta is groot favoriet bij de bookmakers. Destiny zingt het nummer 'Je Me Casse' om het land te vertegenwoordigen tijdens de eerste halve finale van het Songfestival 2021. Vocaal geweldMalta wordt genoemd als kanshebber om het Songfestival dit jaar te winnen. Met het nummer 'Je Me Casse' en de zuurstokroze outfits maakt Malta een behoorlijke indruk. Destiny maakt niet alleen indruk met haar outfit, maar ook met het vocaal geweld tijdens haar optreden. Bekijk het optreden van Malta hierboven. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Malta in halve finale Songfestival 2021: Destiny met Je Me Casse

Vocaal geweld
Malta wordt genoemd als kanshebber om het Songfestival dit jaar te winnen. Met het nummer 'Je Me Casse' en de zuurstokroze outfits maakt Malta een behoorlijke indruk. Destiny maakt niet alleen indruk met haar outfit, maar ook met het vocaal geweld tijdens haar optreden.

Bekijk het optreden van Malta hierboven.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Malta in halve finale Songfestival 2021: Destiny met Je Me Casse of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier