Oekraïne in halve finale Songfestival 2021: Go_A met Shum

Oekraïne in halve finale Songfestival 2021: Go_A met Shum

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Tijdens de eerste halve finale van het Songfestival 2021, mag Go_A plaatsnemen aop het Rotterdamse podium om Oekraïne te vertegenwoordigen met het nummer 'Shum'.

Oekraïne in halve finale <em>Songfestival 2021</em>: Go_A met <em>Shum</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. Tijdens de eerste halve finale van het Songfestival 2021, mag Go_A plaatsnemen aop het Rotterdamse podium om Oekraïne te vertegenwoordigen met het nummer 'Shum'. Beangstigende blikOp het podium is niet alleen een soort bos te zien, de zangeres heeft ook een behoorlijk beangstigende blik in haar ogen tijdens het zingen van het nummer. Het nummer gaat over de lente en de tijd waarin we ons nu bevinden. Bekijk het optreden van Oekraïne hierboven. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Oekraïne in halve finale Songfestival 2021: Go_A met Shum

Beangstigende blik
Op het podium is niet alleen een soort bos te zien, de zangeres heeft ook een behoorlijk beangstigende blik in haar ogen tijdens het zingen van het nummer. Het nummer gaat over de lente en de tijd waarin we ons nu bevinden.

Bekijk het optreden van Oekraïne hierboven.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oekraïne in halve finale Songfestival 2021: Go_A met Shum of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier