Duitsland in halve finale Songfestival 2021: Jendrik met I Don't Feel Hate

Duitsland in halve finale Songfestival 2021: Jendrik met I Don't Feel Hate

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Jendrik mag Duitsland vertegenwoordigen tijdens de eerste halve finale van het Songfestival 2021. Dat doet de Duitse zanger met het nummer 'I Don't Feel Hate'.

Duitsland in halve finale <em>Songfestival 2021</em>: Jendrik met <em>I Don't Feel Hate</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. Jendrik mag Duitsland vertegenwoordigen tijdens de eerste halve finale van het Songfestival 2021. Dat doet de Duitse zanger met het nummer 'I Don't Feel Hate'. Vrolijk, maar bijzonderVingers, gitaartjes en woorden vliegen over het podium tijdens het optreden van Jendrik. Met zijn vrolijke uitstraling en bijzondere performance, regelt hij gegarandeerd een lach op je gezicht. Tijdens het nummer is echter wel te horen dat de zanger buiten adem raakt van zijn ietwat bijzondere optreden. Bekijk het optreden van Duitsland hierboven. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Duitsland in halve finale Songfestival 2021: Jendrik met I Don't Feel Hate

Vrolijk, maar bijzonder
Vingers, gitaartjes en woorden vliegen over het podium tijdens het optreden van Jendrik. Met zijn vrolijke uitstraling en bijzondere performance, regelt hij gegarandeerd een lach op je gezicht. Tijdens het nummer is echter wel te horen dat de zanger buiten adem raakt van zijn ietwat bijzondere optreden.

Bekijk het optreden van Duitsland hierboven.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Duitsland in halve finale Songfestival 2021: Jendrik met I Don't Feel Hate of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier