Italië in halve finale Songfestival 2021: Måneskin met Zitti E Buoni

Italië in halve finale Songfestival 2021: Måneskin met Zitti E Buoni

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Italië wordt gezien als één van de kanshebbers om dit jaar het Songfestival te winnen. Måneskin zingt het nummer Zitti E Buoni tijdens de eerste halve finale van het Songfestival 2021.

Italië in halve finale <em>Songfestival 2021</em>: Måneskin met <em>Zitti E Buoni</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. Italië wordt gezien als één van de kanshebbers om dit jaar het Songfestival te winnen. Måneskin zingt het nummer Zitti E Buoni tijdens de eerste halve finale van het Songfestival 2021. RockHet rocknummer van de band uit Italië slaat aan bij de bookmakers, zij zien dit als dé favoriet om dit jaar het Songfestival te winnen. Momenteel wisselen zij in de top 3. Bekijk het optreden van Italië hierboven. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Italië in halve finale Songfestival 2021: Måneskin met Zitti E Buoni

Rock
Het rocknummer van de band uit Italië slaat aan bij de bookmakers, zij zien dit als dé favoriet om dit jaar het Songfestival te winnen. Momenteel wisselen zij in de top 3.

Bekijk het optreden van Italië hierboven.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Italië in halve finale Songfestival 2021: Måneskin met Zitti E Buoni of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier