Davina Michelle in halve finale Songfestival 2021 met The Power Of Water

Davina Michelle in halve finale Songfestival 2021 met The Power Of Water

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Ze is momenteel niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld, Davina Michelle. Om die reden moest ze een bijdrage leveren aan het Songfestival-spektakel. Speciaal voor dit evenement werd het nummer 'The Power Of Water' gemaakt.

Davina Michelle in halve finale <em>Songfestival 2021</em> met <em>The Power Of Water</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. Ze is momenteel niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld, Davina Michelle. Om die reden moest ze een bijdrage leveren aan het Songfestival-spektakel. Speciaal voor dit evenement werd het nummer 'The Power Of Water' gemaakt. DeltawerkenDavina blaast de kijkers van het Songfestival omver met haar pauze-optreden. Actrice Thekla Reuten had ook een rol tijdens het optreden van de zangeres en de hele performance zorgt voor een kippenvelmomentje. Deze bijzondere act stond in het teken van de Deltawerken die ons land tegen overstromingen beschermen. Bekijk het optreden van Davina Michelle hierboven. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Davina Michelle in halve finale Songfestival 2021 met The Power Of Water

Deltawerken
Davina blaast de kijkers van het Songfestival omver met haar pauze-optreden. Actrice Thekla Reuten had ook een rol tijdens het optreden van de zangeres en de hele performance zorgt voor een kippenvelmomentje. Deze bijzondere act stond in het teken van de Deltawerken die ons land tegen overstromingen beschermen.

Bekijk het optreden van Davina Michelle hierboven.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Davina Michelle in halve finale Songfestival 2021 met The Power Of Water of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier