Op1 gemist? Dit is de favoriet van Jamai Loman uit eerste halve finale Songfestival

Op1 gemist? Dit is de favoriet van Jamai Loman uit eerste halve finale Songfestival

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Dit is de favoriet van <em>Jamai Loman</em> uit eerste halve finale <em>Songfestival</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De eerste halve finale van het Songfestival 2021 zit erop. De eerste tien landen die doorgaan naar de finale zijn bekendgemaakt. Jamai Loman heeft genoten van de eerste show en is vooral trots op onze presentatoren die het geweldig doen. Daarnaast heeft hij ook één duidelijke favoriet: "Malta, zij zingt goed, het liedje is catchy." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Talkshow :
Op1 gemist? Dit is de favoriet van Jamai Loman uit eerste halve finale Songfestival

De eerste halve finale van het Songfestival 2021 zit erop. De eerste tien landen die doorgaan naar de finale zijn bekendgemaakt. Jamai Loman heeft genoten van de eerste show en is vooral trots op onze presentatoren die het geweldig doen. Daarnaast heeft hij ook één duidelijke favoriet: "Malta, zij zingt goed, het liedje is catchy."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Dit is de favoriet van Jamai Loman uit eerste halve finale Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier