Nick Schilder in Op1 over Songfestival: "Ik ben een sucker voor vakkundig geschreven popliedje"

Nick Schilder in Op1 over Songfestival: "Ik ben een sucker voor vakkundig geschreven popliedje"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Nick Schilder in <em>Op1</em> over <em>Songfestival</em>: &quot;Ik ben een sucker voor vakkundig geschreven popliedje&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Ondanks al het visueel geweld tijdens het Songfestival en de opvallende outfits, is Nick Schilder een grotere voorstander van een goed nummer: "Ik ben toch een sucker voor een vakkundig geschreven popliedje zoals Zweden." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Talkshow :
Nick Schilder in Op1 over Songfestival: "Ik ben een sucker voor vakkundig geschreven popliedje"

Ondanks al het visueel geweld tijdens het Songfestival en de opvallende outfits, is Nick Schilder een grotere voorstander van een goed nummer: "Ik ben toch een sucker voor een vakkundig geschreven popliedje zoals Zweden."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nick Schilder in Op1 over Songfestival: "Ik ben een sucker voor vakkundig geschreven popliedje" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier