Sietse Bakker in Op1 over fout achter de schermen Songfestival

Sietse Bakker in Op1 over fout achter de schermen Songfestival

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Sietse Bakker in <em>Op1</em> over fout achter de schermen <em>Songfestival</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Een voorbereiding van twee jaar ging vooraf aan de shows van het Songfestival 2021. Songfestivalbaas Sietse Bakker is trots op het team, maar vertelt dat er toch nog iets fout ging achter de schermen, iets waar Nederland niets van heeft gemerkt. Camera vijf ging tijdens de show namelijk stuk, maar door perfect improvisatiewerk werd dat al snel opgelost. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Talkshow :
Sietse Bakker in Op1 over fout achter de schermen Songfestival

Een voorbereiding van twee jaar ging vooraf aan de shows van het Songfestival 2021. Songfestivalbaas Sietse Bakker is trots op het team, maar vertelt dat er toch nog iets fout ging achter de schermen, iets waar Nederland niets van heeft gemerkt. Camera vijf ging tijdens de show namelijk stuk, maar door perfect improvisatiewerk werd dat al snel opgelost.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sietse Bakker in Op1 over fout achter de schermen Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier