Close Up: Jodie Foster - Hollywood survivor gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Close Up: Jodie Foster - Hollywood survivor gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Close Up: Jodie Foster - Hollywood survivor gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentaire over Jodie Foster, die geldt als een uniek fenomeen in Hollywood. Ze schopte het van zesjarig televisiesterretje tot een van Hollywoods meest succesvolle filmactrices en vervolgens tot filmproducent en regisseur. IndrukIn films als The Accused, Silence of the Lambs en Panic Room maakte ze een onuitwisbare indruk dankzij haar krachtige en toch breekbare uitstraling. IcoonZe is een icoon dat alle codes van de Hollywoodglamour breekt: ze is mooi maar nooit passief, heroïsch maar niet mannelijk, seksueel maar niet erotisch. Foster maakt een ontwikkeling door richting meer emancipatie en meer onafhankelijkheid. StrijderWie Fosters carrière overziet, kan niet anders dan concluderen dat ze een strijder is, zowel op het witte doek als daarbuiten. RTL Boulevard: Silence of the Lambs-reünie met Anthony Hopkins en Jodie Foster Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Documentaire over Jodie Foster, die geldt als een uniek fenomeen in Hollywood. Ze schopte het van zesjarig televisiesterretje tot een van Hollywoods meest succesvolle filmactrices en vervolgens tot filmproducent en regisseur.

Indruk
In films als The Accused, Silence of the Lambs en Panic Room maakte ze een onuitwisbare indruk dankzij haar krachtige en toch breekbare uitstraling.

Icoon
Ze is een icoon dat alle codes van de Hollywoodglamour breekt: ze is mooi maar nooit passief, heroïsch maar niet mannelijk, seksueel maar niet erotisch. Foster maakt een ontwikkeling door richting meer emancipatie en meer onafhankelijkheid.

Strijder
Wie Fosters carrière overziet, kan niet anders dan concluderen dat ze een strijder is, zowel op het witte doek als daarbuiten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Close Up: Jodie Foster - Hollywood survivor of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier