Op1: Cornald Maas denkt dat authentieke nummers hoger gaan eindigen

Op1: Cornald Maas denkt dat authentieke nummers hoger gaan eindigen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: Cornald Maas denkt dat <em>authentieke nummers</em> hoger gaan eindigen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Een aantal landen zingen dit jaar in hun eigen taal. Oekraïne en Italië hebben we vanavond gezien die beide niet in het Engels zongen. Cornald Maas is van mening dat de authentieke nummers hoge ogen gaan gooien dit jaar. Italië is bijvoorbeeld een kanshebber voor de winst. "Alle liedjes die niet in het Engels gezongen zijn, dat zijn de bijdragen waarvan ik vermoed dat die hoog gaan eindigen", aldus Maas. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Talkshow :
Op1: Cornald Maas denkt dat authentieke nummers hoger gaan eindigen

Een aantal landen zingen dit jaar in hun eigen taal. Oekraïne en Italië hebben we vanavond gezien die beide niet in het Engels zongen. Cornald Maas is van mening dat de authentieke nummers hoge ogen gaan gooien dit jaar. Italië is bijvoorbeeld een kanshebber voor de winst. "Alle liedjes die niet in het Engels gezongen zijn, dat zijn de bijdragen waarvan ik vermoed dat die hoog gaan eindigen", aldus Maas.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Cornald Maas denkt dat authentieke nummers hoger gaan eindigen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier