Op1 gemist? Shirma Rouse live met ode aan Rotterdam

Op1 gemist? Shirma Rouse live met ode aan Rotterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Shirma Rouse live met ode aan <em>Rotterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Shirma Rouse is trots op haar stad en om die reden maakt zij een ode aan 010: "Rotterdam is een plek voor iedereen", aldus Shirma. Ze zingt het nummer live bij Op1 tijdens de Songfestivalspecial. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Talkshow :
Op1 gemist? Shirma Rouse live met ode aan Rotterdam

Shirma Rouse is trots op haar stad en om die reden maakt zij een ode aan 010: "Rotterdam is een plek voor iedereen", aldus Shirma. Ze zingt het nummer live bij Op1 tijdens de Songfestivalspecial.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Shirma Rouse live met ode aan Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier