Bookmakers Songfestival 2021: Malta nadert Frankrijk en Italië

Bookmakers Songfestival 2021: Malta nadert Frankrijk en Italië

Het optreden van de Maltese zangeres Destiny Chukunyere tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival heeft de kans op winst voor Malta duidelijk vergoot, zo blijkt wanneer we naar de meest recente cijfers van de bookmakers kijken. Italië blijft vooralsnog nog wel de favoriet voor de eindoverwinning.

Je Me Casse valt in de smaak
Waar het opvallende nummer Je Me Casse, dat overigens een maand geleden nog de topfavoriet was, gisteren op zo'n 12% kans voor de eindoverwinning stond, is dat nu, na het optreden van dinsdagavond, gestegen naar 17%. De act viel blijkbaar in de smaak. Maar net daarboven, met 19%, vinden we Voilà, van Frankrijk. Sinds een week staat Italië, met het pittige rocknummer Zitti e buoni, echter bovenaan de lijst. Vandaag geven de bookmakers Måneskin, zoals de naam van de band luidt, 23% kans het liedjesfestijn te winnen.

Nederland
De kans dat Jeangu Macrooy namens Nederland met Birth Of A New Age zal gaan winnen blijft erg klein. De zanger is wel gestegen van de 31e naar de 22e plaats maar dat komt ook doordat zes landen inmiddels afgevallen zijn. De bookmakers achten de kans dat Macrooy zaterdag zal zegevieren, op minder dan één procent.

Hieronder zie je het optreden van Destiny met Je Me Casse (Malta) tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival

Bookmakers <em>Songfestival 2021</em>: Malta nadert Frankrijk en Italië Het optreden van de Maltese zangeres Destiny Chukunyere tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival heeft de kans op winst voor Malta duidelijk vergoot, zo blijkt wanneer we naar de meest recente cijfers van de bookmakers kijken. Italië blijft vooralsnog nog wel de favoriet voor de eindoverwinning. Je Me Casse valt in de smaakWaar het opvallende nummer Je Me Casse, dat overigens een maand geleden nog de topfavoriet was, gisteren op zo'n 12% kans voor de eindoverwinning stond, is dat nu, na het optreden van dinsdagavond, gestegen naar 17%. De act viel blijkbaar in de smaak. Maar net daarboven, met 19%, vinden we Voilà, van Frankrijk. Sinds een week staat Italië, met het pittige rocknummer Zitti e buoni, echter bovenaan de lijst. Vandaag geven de bookmakers Måneskin, zoals de naam van de band luidt, 23% kans het liedjesfestijn te winnen. NederlandDe kans dat Jeangu Macrooy namens Nederland met Birth Of A New Age zal gaan winnen blijft erg klein. De zanger is wel gestegen van de 31e naar de 22e plaats maar dat komt ook doordat zes landen inmiddels afgevallen zijn. De bookmakers achten de kans dat Macrooy zaterdag zal zegevieren, op minder dan één procent. Hieronder zie je het optreden van Destiny met Je Me Casse (Malta) tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP. Bekijk ook Frankrijk Songfestival 2021: Barbara Pravi - Voilà Bekijk deze video » Jeangu Macrooy in halve finale Songfestival 2021: Birth Of A New Age Bekijk deze video » Italië in halve finale Songfestival 2021: Måneskin met Zitti E Buoni Bekijk deze video »
Songfestival :
Bookmakers Songfestival 2021: Malta nadert Frankrijk en Italië

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bookmakers Songfestival 2021: Malta nadert Frankrijk en Italië of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier