Video: Belgische politie zoekt voortvluchtige militair die virologen bedreigt

Video: Belgische politie zoekt voortvluchtige militair die virologen bedreigt

De Belgische politie is op zoek naar een militair die diverse virologen heeft bedreigd: "Hij is ook nog eens spoorloos, dus op dit moment is er een klopjacht gaande. Het gaat om een militair met extreemrechtse sympathieën. De Nederlandse politie is ook alert omdat die man zich mogelijk zou ophouden in de grensstreek tussen Nederland en België", vertelt WNL-presentatrice Maaike Timmerman. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: Belgische politie zoekt <em>voortvluchtige militair</em> die virologen bedreigt De Belgische politie is op zoek naar een militair die diverse virologen heeft bedreigd: "Hij is ook nog eens spoorloos, dus op dit moment is er een klopjacht gaande. Het gaat om een militair met extreemrechtse sympathieën. De Nederlandse politie is ook alert omdat die man zich mogelijk zou ophouden in de grensstreek tussen Nederland en België", vertelt WNL-presentatrice Maaike Timmerman. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Diederik Gommers bij Beau: "Hopelijk 1 juli minder dan 200 covidpatiënten op IC" Bekijk deze video »
TV :
Video: Belgische politie zoekt voortvluchtige militair die virologen bedreigtJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Belgische politie zoekt voortvluchtige militair die virologen bedreigt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV