Trailer: Extraction woensdag te zien bij RTL 7

Trailer: Extraction woensdag te zien bij RTL 7

CIA-agent Leonard Turner, gespeeld door Bruce Willis valt in handen van terroristen. Als de CIA niet van plan is om hem te bevrijden, gaat zijn zoon Harry dat maar doen. Bekijk de trailer van de actiefilm Extraction hieronder.

Extraction is vanavond, woensdag 19 mei, om 20:28 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Extraction streamen via ondermeer Netflix.

Trailer: <em>Extraction</em> woensdag te zien bij RTL 7 CIA-agent Leonard Turner, gespeeld door Bruce Willis valt in handen van terroristen. Als de CIA niet van plan is om hem te bevrijden, gaat zijn zoon Harry dat maar doen. Bekijk de trailer van de actiefilm Extraction hieronder. Extraction is vanavond, woensdag 19 mei, om 20:28 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Extraction streamen via ondermeer Netflix. Bekijk ook Sweet Tooth vanaf 4 juni te zien op Netflix, bekijk de officiële trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer Good On Paper: vanaf 23 juni te zien op Netflix Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Extraction woensdag te zien bij RTL 7


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Extraction woensdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV