Zien: wat vinden kinderen Marco Borsato en Leontine van hun hereniging?

Zien: wat vinden kinderen Marco Borsato en Leontine van hun hereniging?

Wordt het droomkoppel uit de Nederlandse showbizzwereld alsnog in ere hersteld? Marco Borsato en zijn voormalige geliefde Leontine zijn in ieder geval weer voorzichtig aan het daten. Maar wat vinden de kinderen daar eigenlijk van?

Lees verder onder de video.

Zien: wat vinden kinderen <em>Marco Borsato</em> en Leontine van hun hereniging? Wordt het droomkoppel uit de Nederlandse showbizzwereld alsnog in ere hersteld? Marco Borsato en zijn voormalige geliefde Leontine zijn in ieder geval weer voorzichtig aan het daten. Maar wat vinden de kinderen daar eigenlijk van? Lees verder onder de video. Fantastisch weekendMarco en Leontine hebben een "fantastisch weekend" achter de rug, maar Marco laat wel aan RTL Boulevard weten dat ze de vorm los hebben gelaten. Ze gaan gewoon rustig te werk en willen zichzelf geen onnodige druk opleggen. "De kinderen zijn er misschien ook wel erg blij mee?" vraagt de interviewer. Borsato antwoordt: "Wat denk je? Natuurlijk!" Bekijk de beelden van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Marco Borsato glundert weer: “Privé gaat het gelukkig een stuk beter” Bekijk deze video » Marco Borsato bij Beau: "Niemand komt ooit op de plek van Leontine!" Bekijk deze video » Beau: Marco Borsato spreekt Stefania (Griekenland) toe Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: wat vinden kinderen Marco Borsato en Leontine van hun hereniging?

Fantastisch weekend
Marco en Leontine hebben een "fantastisch weekend" achter de rug, maar Marco laat wel aan RTL Boulevard weten dat ze de vorm los hebben gelaten. Ze gaan gewoon rustig te werk en willen zichzelf geen onnodige druk opleggen. "De kinderen zijn er misschien ook wel erg blij mee?" vraagt de interviewer. Borsato antwoordt: "Wat denk je? Natuurlijk!"

Bekijk de beelden van RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: wat vinden kinderen Marco Borsato en Leontine van hun hereniging? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV